Mediatiedot

Viisas Raha on Suomen Osakesäästäjien sijoittamista käsittelevä talouslehti. Lehti kirjoittaa ajankohtaisesti sijoitusmarkkinoista, talouden fundamenteista sekä sijoituskohteista.

Suomalaisia sijoittajia on enemmän kuin koskaan ja lehden lukijamäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Viisas Raha tarkastelee maailmaa yksityissijoittajannäkökulmasta ja tarjoaa runsaasti tutkittua tietoa varallisuuden sijoituspäätösten tueksi.

Korkeatasoisen aikakauslehden rinnalla julkaistaan verkkosivustoa, jossa julkaistaan päivittäin ajankohtaisia aiheita sijoittamisesta. Lisäksi kerran viikossa ilmestyy lehden Viisas Raha -uutiskirje.

Painetun lehden ja sen digiversion normaalijakelu kattaa yli 36 000 Osakesäästäjien jäsentä. Lisäksi lehti jaetaan suomalaisten pörssiyhtiöiden toimitusjohtajille ja sijoittajasuhteista vastaaville päättäjille, Osakesäästäjien kumppaneille, korkeakoulujen kirjastoihin, puoluetoimistoille ja valituille ministereille sekä Lukiolaisten sijoittajakoulun osallistujille ja opettajille.

Painetun lehden ilmestymispäivät 2024

Numero 1 / 2.2.Numero 5 / 23.8.
Numero 2 / 15.3.Numero 6 / 27.9.
Numero 3 / 3.5.Numero 7 / 8.11.
Numero 4 / 14.6.Numero 8 / 20.12.

Avaa mediakortti (pdf)

Osoitteenmuutos

Viisas Raha lehti postitetaan Osakesäästäjien jäsenrekisterin tiedoilla.

Osoitteenmuutoksen voi ilmoittaa kirjautumalla liiton sivuille liittymisen yhteydessä toimitetuilla tunnuksilla.

Voit myös ottaa yhteyttä liiton asiakaspalveluun.

Seuraa Viisaan Rahan kanavia

Sulje mainos