Osakesäästäjien kampanja palkitsee sijoittamisen pariin uusia ihmisiä innostaneet

1

Suomen Osakesäästäjien uusi kampanja palkitsee jäseniä, jotka saavat uusia ihmisiä innostumaan säästämisestä ja sijoittamisesta.

Sijoittajien kannattaa olla nyt hereillä, sillä Suomen Osakesäästäjät palkitsee uusia jäseniä hankkineet. Henkilö, joka kutsuu kaksi uutta jäsentä liittymään Osakesäästäjiin, saa vuoden 2025 Osakesäästäjien jäsenyyden veloituksetta. Kampanja on voimassa sekä nykyisille että uusille, mukaan liittyville jäsenille.

Kampanjan tavoitteena on tukea Osakesäästäjien missiota: jokaisella on oikeus vaurastua. Osakesäästäjät haluaa tehdä säästämisestä ja sijoittamisesta helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää kaikille suomalaisille.

Suosittelukampanja on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Uuden jäsenen pitää lisätä suosittelijan jäsennumero liittymislomakkeeseen. Onnistuneesti kaksi uutta jäsentä hankkineet Osakesäästäjien jäsenet saavat ensi vuoden jäsenyyden ilmaiseksi. Jos uusia jäseniä onnistuu innostamaan mukaan peräti viisi, palkinnoksi saa lisäksi Osakesäästäjien hupparin.

Kampanjan tavoitteena on ylittää 100 000 jäsenen raja.

Tietoa jäsenyyden eduista sekä ohjeet osallistumiseen ja jäseneksi liittymiseen löytyvät Osakesäästäjien sivuilta.

Seuraa Viisaan Rahan kanavia

Sulje mainos